Over Ons

Anuras Charter Agency, een familiebedrijf gevestigd in België, is echt de beste keuze voor jouw volgende jacht charter vakantie, en dat is wereldwijd!  Als je graag nog een persoonlijke service wilt hebben in deze digitale wereld, vóór, tijdens en na uw zeilvakantie, is Anuras Travel waar je moet zijn.

De belangrijkste reden waarom men keer op keer terugkeert naar Anuras Travel, is de charismatische eigenaar en oprichtster, Patricia Van Steen. Patricia heeft meer dan 25 jaar ervaring in de nautische sector en is al lange tijd de kapitein van het Anuras-bureau. Met haar aan het roer ben je  zeker van de beste service, samen met het beste jacht dat geschikt is voor jou, allemaal afhankelijk van jouw voorkeuren en dit allemaal met een brede glimlach op haar gezicht.

De oprichtster van Anuras Travel is bekend in de yachting kringen en heeft zowel een professionele als vriendschappelijke relatie met elke chartermaatschappij die ze vertegenwoordigd op haar website. Dit is het subliem gevolg van haar jaren ervaring in de yachtchartersector en een algemeen gevoel  voor de behoeften van de klant.

Anuras - de beste keuze voor een zorgeloze avontuurlijke vaarvakantie!

Als je kiest voor Anuras Travel ben je er zeker van dat aan elk detail aandacht wordt besteed, in de bekwame handen van Patricia en haar team. De belangrijkste reden dat klanten elk jaar terugkomen is dat ze weten dat ze een uitstekende service met een warme aanpak krijgen. Met Anuras Charter Agency en Patricia aan het roer krijg je de 3 pijlers die iedereen nodig heeft in zijn leven:

1. een levenslange professionele vakantievriend,
2. een passie voor zeilen
3. vreugde met het verkennen van nieuwe bestemmingen terwijl jij de tijd van je leven hebt

Wij kijken er alvast naar uit om jouw avontuurlijke vakantie waar te maken!

Gepassioneerd door de charterwereld!

Elke reiziger is uniek en je vakantie moet dat ook zijn. Dat is ons doel: jou helpen om de leukste vaarvakantie van je dromen te beleven, vol herinneringen om te koesteren voor het leven.

Dus neem gerust contact met mij op, ik help je graag op weg!

Patricia van Steen, CEO

ONZE ANURAS GAZETTE!

Blijf zeker op de hoogte

Voor insider tips en promoties in je mailbox.