Spaanse Kust

Spanje is meer dan ‘alleen’ een mediterraan vaargebied. De 4.000 kilometer lange kustlijn verdeeld over verschillende Costa’s. De Costa Brava is de meest noordelijk gelegen en populairst bij zeilers.

Perfect starting point

Plan een zeilroute aan de Spaanse kust en ontdek zo de Costa Brava met de vele charmante vissersdorpjes zoals Cadaqués, of Port de la Selva. In noordelijke richting Palamós zijn er tal van baaien langs de kust, de Futadera Cove, gelegen tussen Tossa del Mar en Sant Feliu de Guíxols, Castell Cove, Medas eilanden, Calella, sa Aigua Blava, Sa Tuna en Sa Riera. Het is moeilijk beslissen tussen de vele en mooie kustdorpen; de magische Cap de Creus, Cadaques en haar charmante dorp, het huis van Dalí in Port Lligat, of de wilde baaien van Cala Bona en Cala Taballera. Het is zeker ook een topper in voor- en naseizoen wegens het milde klimaat.

bay-view-of-boats

Our guest stories

Amazing week on a perfect yacht. The yacht was even better than in the pictures, it was very clean and the layout was very good which makes it more spacious and comfortable.

Luke W.
City-on-Spanish-coast

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Spanish-seafood