Sicilië

Sicilië en de Eolische eilanden zijn als gevolg van hun vulkanische landschappen zeer uniek en zeer geschikt voor ervaren zeilers die avontuurlijk zijn.
Dit is de enige plek in de Middellandse Zee, waar men vanop een zeiljacht kan kijken naar een live vulkaan in actie.

Perfect starting point

De Eolische eilanden zijn een vrij speciale plaats met hun ruige en vulkanische landschappen; de zeven eilanden zijn verbonden door een grote 200km bergkam van de Etna naar de Vesuvius.
Bewonder en geniet vanop een zeiljacht van de schilderachtige schoonheid van de eilanden Lipari, Panarea, Filicudi, Alicudi, Stromboli en Salina. Tropea is een ideale vertrekhaven voor een zeiltocht door de Eolische eilanden, een archipel van vulkanische oorsprong met majestueuze schoonheid van twee actieve vulkanen de “Stromboli” en de “Vulcano” die nog af en toe sintel spuwen. Ervaar de look en feel van Italië, de sprankelende heldere zee, de streling van de wind en de aanblik van moeder natuur in al haar glorie. Ontdek de rauwe schoonheid van uitzonderlijke landschappen, verborgen baaien en stranden van wit zand.

taormina-sicily
pizza&vino

Discover the treasures of

Palermo, het ideale startpunt voor het verkennen van het eiland Pantelleria, Malta, de Eolische, Egadische en de pelagian eilanden. De Egadische eilanden zijn drie eilanden voor de westelijke kust van Sicilië, dicht bij Trapani en Marsala.Deze zijn niet zo dramatisch als de vulkanische Eolische eilanden, noch adembenemend mooi en exclusief als Capri. Meer low-key, maar dit, samen met hun toegankelijkheid, geeft het hun eigen merk van charme. Ontspannen op het pittoresk eiland Piazza op Favignana met een goedkoop glas wijn, een bezoek aan de prehistorische grot-schilderijen op Levanzo, of verder weg van de hectische wereld op Marettimo, voor een ontspannen vakantie met zwemmen en duiken in het heldere water rond de kust. Er is een beschermd Marine reservaat rond de eilanden, waarvan de kustwateren grotten, wrakken en rijk maritiem leven bevatten

Our guest stories

Amazing week on a perfect yacht. The yacht was even better than in the pictures, it was very clean and the layout was very good which makes it more spacious and comfortable.

Luke W.
girls-wine-tasting-on-yacht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Dolphin-swimming-at-sea