Sardinië

Sardinië, een waar paradijs met een eigen subtropisch mediteraan klimaat is een unieke zeilbestemming in het centrum van de Middellandse Zee. Ontdek de weelderige, prachtige smaragdgroene kustlijn, de buitengewone allure, de zoete streling van de wind en de heldere ongerepte wateren

Perfect starting point

Verschillenden jachthavens in het Noorden van Sardinië zijn een ideale vertrekplaats voor een zeiltocht om de verborgen wonderen van de Smaragdkust, het eiland La Maddalena, en het niet-verontreinigde Corsica te ontdekken. Geniet van het verleidelijke landschap van Bonifacio ten noordoosten van Sardinië, en zijn beroemde roze zand, ongerepte heldere wateren en de majestueuze kliffen die lijken op te stijgen uit de zee.

bay-sardinia-with-boats
Historic-monument-sardinia

Discover the treasures of Sardinie

Net als de meeste van haar Italiaanse tegenhangers, Sardinië is beroemd om zijn chique bewoners en bezoekers, een prachtig landschap en heerlijk eten. Maar Sardinië is gelukkig genoeg om niet zomaar een vaargebied ontdek ook de La Maddalena eilanden; prachtige stranden en helder water. Het is een nationaal maritiem park die enkel met een vergunning kan bezocht worden en is van een verbazende schoonheid. Een andere bonus van zeilen van Sardinië, is dat je een ander land te bezoeken; Bonifacio in het zuiden van Corsica is zeker een bezoek waard. Cannigione een voormalig vissersdorp, ingelijst in een diepblauwe zee en gelegen op het noorden van Sardinië en tegenover de Maddalena archipel, is het nu de favoriete bestemming voor zeilers die de meest exclusieve resorts willen te bezoeken maar tergelijkertijd geen afstand willen doen om de natuurlijke schoonheden rond dit gebied te ontdekken en te bewonderen. Een paar mijl van Cannigione vindt u Porto Cervo, Baia Sardinia, Poltu Quatu en Arzachena.

Our guest stories

Amazing week on a perfect yacht. The yacht was even better than in the pictures, it was very clean and the layout was very good which makes it more spacious and comfortable.

Luke W.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Dolphin-swimming-at-sea