Martinique, Caribbean

Martinique biedt een grote variëteit aan watersport behalve een zeilparadijs is het ook de aangewezen bestemming om te surfen, waterskiën, zeekajakken, diepzeeduiken, vissen of jetskiën. Dit alles met gecombineerd met parelwitte stranden maakt het hier één van de mooiste gebieden in de Caraïben.

Athens
Perfect starting point

In Martinique is het klimaat warm zoals je het zou verwachten op een tropisch eiland. De regelmatige wind maakt dit hete klimaat zeer aanvaardbaar. Van oktober tot januari waait de wind aanzienlijk sterker, meestal uit het noordoosten. Vanaf mei gaat het naar Zuid-Oost en waait gestaag in een aangename windkracht van ongeveer 4 tot 5. De baaien van Le Robert en Le Francois zijn erg populair. Zeilers houden van Martinique vanwege de perfect vertrekbasis naar de Grenadines, maar ook vanwege de talrijke goed beschermde baaien.

beach-view-boats
palm-trees-beach

Discover the treasures of the Saronic Gulf

Vanuit St. Vincent zijn korte zeiltochten in te plannen. Naar Bequia, de ontmoetingsplaats van vele zeilers en ook de wereldzeilers. Op Mustique is Basil’s Bar een bezoekje waard, en de beroemde Horseshoe Reef in de Tobago Cays, of het eiland van specerijen; Grenada.

Our guest stories

Amazing week on a perfect yacht. The yacht was even better than in the pictures, it was very clean and the layout was very good which makes it more spacious and comfortable.

Luke W.
banana-tree

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

sunset-Martinique