Marmaris, Turkiye

Als centraal punt met de grootste jachthaven, gelegen in een besloten baai aan de voet van groene bergen en omringd door dennenbossen die zich uitstrekken naar de zee, biedt Marmaris de perfecte vertrekhaven voor mooie zeiltochten naar Ekincik, Datça en zeker Dalyan met Turtle Beach.

Perfect starting point

Marmaris is kosmopolitisch en stijlvol. De wandelpromenade die zich uitstrekt langs de baai doet denken aan de Franse Rivièra en St. Tropez. De oude stad is een verrassend doolhof van smalle steegjes met witgekalkte huizen, een souk vol verrassingen ideaal om te shoppen voor souvenirs en geschenken. Aan de waterkant, wachten vele restaurants waar het heerlijk ontspannen en genieten is van het spectaculaire uitzicht.

Marmaris-view
marmaris-marina

Discover the treasures of Marmaris

Marmaris wordt vaak gekozen als de start/eind haven voor jacht charters, want het biedt fantastische mogelijkheden, zowel Oost of West. Een of twee weken vakantie kan worden gepland in beide richtingen, afhankelijk van u of uw bemanning en ervaring, het gebied tussen Bozukkale en Ekincik met prachtige baaien zijn een ideaal voor korte trips. Tussen Marmaris en Köycegiz Lana, waar de rivier de Dalyan zijn weg vindt naar de Middellandse Zee legt de zeldzame pseudo karetschildpad (Caretta caretta) zijn eieren in het zand neer. Het is de moeite waard om een dagtocht door dit natuurreservaat naar de oude Kaunos te plannen.

Our guest stories

Amazing week on a perfect yacht. The yacht was even better than in the pictures, it was very clean and the layout was very good which makes it more spacious and comfortable.

Luke W.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Dolphin-swimming-at-sea