Bahamas, Caribbean

De perfecte postkaart: prachtige oceaan, blauw en groen naadloos samensmeltend met eindeloze witte stranden met in het centrum één van de grootste beschermde maritieme parken ter wereld alleen te bereiken per zeiljacht. De Exumas archipel, Abacos, Nassau, Crooked Island en veel meer zijn te ontdekken op de Bahama’s.

Athens
Perfect starting point

Een parelsnoer van 700 eilanden en baaien te ontdekken dat zijn de Bahama’s ten zuidoosten van Florida. Voor zeilers een echt paradijs op aarde met eindeloze mogelijkheden en milde passaatwinden rond de beschutte wateren.

Bahamas
Boats-in-bahamas

Discover the treasures of the Saronic Gulf

Een kwart van al het koraal op aarde is net onder het oppervlak van deze warme wateren te vinden, dit biedt een biotoop aan prachtige kleurrijke tropische zeedieren. Voor duikers een waar walhalla met de wrakken van Spaanse galjoenen of enorme blue holes, koraalriffen zo groot als bossen en onderzeese grotten. Hier zijn de beroemde duikplekken te vinden zoals de Abacos Train Wreck, USS Adirondack of de Tongue of the Ocean.

Our guest stories

Amazing week on a perfect yacht. The yacht was even better than in the pictures, it was very clean and the layout was very good which makes it more spacious and comfortable.

Luke W.
Pipe-Cay-Bahamas

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Fish